حلوا دسر سنتی ایرانی؛ همه ما حلوا رو تو مراسم شادی و جشنهای مذهبی دیدیم، هم مراسم ختم وعزاداری، تو نذریهای ماه رمضان و محرم که خیلی استفاده میشه، در کل حلوا از دوران قدیم تو سفرهی ما ایرانیها بوده.
درست کردن حلوا صبر و حوصله میخواد، چون آرد باید خوب هم زده شه، تا حلوا خوب و خوشرنگ بشه.
حلوای زعفرانی ویتامین B و C داره و دسری پر انرژی، مقوی و بخاطر داشتن زعفرون شادی آوره. چون زعفران باعث توازن اندازه سرتونین و دوپامین تو بدن میشه و مادهای به اسم کروسین داره، کروسین یه مکمل داروییه که خاصیت ضد افسردگی و شادی آوری داره.
حلوا از گندم تهیه میشه، گندم هم از زمانهای قدیم با مراسم سوگواری و غلبه روح بر پلشتی مرگ، ارتباط داشته. تو زمانهای قدیم و ادیان مختلف، نان گندم جزء چیزهایی بوده که به مردگان تقدیم میکردن. روغن هم مادهای حیوانیه. ترکیب روغن و آرد (دو جهان حیوانی و گیاهی) نشون دهندهی وحدت واتحاد کیهانیه.
حلوا نوعی خوراکی همه پسند و خوش طعمیه که انواع متفاوتی داره.
درباره این سایت